Csoportos úszás

 Tisztelt Intézményvezető!

Magánuszodánk 4m x 8m-es speciálisan gyermek úszásoktatásra kialakított meleg vizű medencében, családias hangulatban és környezetben, pedagógus úszóedzők segítségével üzemel.

Bármilyen korú óvodás, iskolás csoporttal /6-15 gyermekkel egy időben/ tudunk foglalkozni, 1-2 oktató közreműködésével. Az oktatási módszer, az óra mozgásanyaga minden esetben a résztvevő csoport életkorához, tudásszintjéhez igazodik, óvópedagógiai segédlettel!

Az általunk kidolgozott speciális oktatási módszer élvezetes és játékos formában, a gyerekek számára gyors fejlődést eredményez.

Dupla órák /1óra 30 perc/ tartására is lehetséges!

Óvópedagógiai segédlettel!

Amit  kínálunk:

–    délelőtti és koradélutáni előre megbeszélt időpontokban,

–         30-32 Celsiusos uszodavíz hőmérséklet

–         45-50 perces foglalkozások

–         10 éves oktatói és pedagógiai tapasztalattal rendelkező edzők

–         speciális oktatássegítő eszközök alkalmazása

–         családias és barátságos környezet

–         játékos oktatási módszer

–         oda-, visszaszállítás /egyszerre 12-15 gyermek + kísérők/

Ajánlatunk:

–         10 alkalom 10 000 Ft/fő mely tartalmazza a belépő összegét és az oktatás díját

–         akciós oda-vissza tartó utazási költség az üzemanyagköltség /váci intézményeknek térítésmentesen!!/

–         a csoport egyéni utaztatása esetén az oktatási díjból 10 % engedményt adunk /!!/

Egyesületünkben jutalékos rendszer működik, mely segítségével támogatni tudjuk a kapcsolattartókat, illetve azokat az intézményeket, melyek felvállalják a csoportok szervezését.      

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a megvalósítás részleteiről, az oktatás folyamatáról nagyon szívesen, személyesen és telefonon is tájékoztatást nyújtunk.

Sajnos a mai rohanó világban gyakori, hogy a szülők sokáig dolgoznak és nincs sem lehetőségük, sem idejük arra, hogy a munkájuk után úszótanfolyamra vigyék gyermeküket, holott úgy érzik erre mindenképp szükség lenne.

Ezen szeretnénk segíteni, és erre találtunk ki egy egyszerű, mégis nagyszerű megoldást.

Szülői összefogás mellett, bármelyik váci vagy környékbeli óvodából, iskolából lehet csoportokat szervezni.

Ezeket a csoportokat, heti egyszeri-kétszeri alkalommal, előre megbeszélt időpontban, az érintett intézményből, teljes körű  felelősséget vállalva saját buszunkkal ingyen elszállítjuk, megtartjuk a szakszerű és minden igényt kielégítő úszó foglalkozásunkat, majd visszaszállítjuk a gyerekeket az óvodájukba, iskolájukba.

 Így annak a szülőnek, aki ezt a lehetőséget választja, nincs más dolga, csak annyi, hogy reggel bekészíti gyermekének az úszófelszerelését, este pedig kiteríti azt!!

 Fontos megjegyeznem, hogy ez a lehetőség nem drágább, hanem ugyanabban az árban van, mintha Önök hoznák a gyermekeiket hozzánk, időt és költséget nem kímélve!!

 Egy ilyen csoport beindításához 6-12 gyermek jelentkezésekor máris lehetőség van!

 Mit lehet ezzel elérni?

 Jelenleg több csoportunk is van délelőtt, és van közöttük olyan, amelyik egész évben rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatásunkat.

 Kiemelve közülük, van például egy 12 fős óvodás csoportunk, akik 4-6 éves korú gyerekekből állnak. Ők, egytől egyig (!!!), a rendszeres oktatásnak köszönhetően a mell, a hát és a gyorsúszás verseny technikáját is elsajátították már, úgy, hogy van közöttük olyan, akit még a szülei ,sajnos az idejük hiánya miatt, nem is láttak úszni!

A képen látható ovis kislány példáil görcsös sírásba kezdet már akkor is, ha csak meglátta a vizet. Mára már 3 úszásnemben úszik, és Ő produkálja az egyik leszebb gyorsúszást a csoportban!